Specto
https://www.spectoaerospace.com/grow-with-specto/l19c3
When you are grounded?call us at +31 854 883 678 or email to:AOG@spectoaerospace.com

news

All news
Grow with SPECTO
Grow with SPECTO
Download / print this page

Grow with SPECTO

30-7-2018

Over SPECTO Aerospace:

SPECTO Aerospace, gevestigd op Lelystad-Airport en Airbase Woensdrecht, is een specialist op het gebied van het repareren en spuiten  van composiet (vliegtuig en helikopter) componenten. SPECTO is een EASA/FAA/TCCA/MAA Part145, and AS9100/AS9110 gecertificeerd luchtvaart technisch bedrijf en repareert onderdelen voor gerenommeerde vliegtuigonderhoudsbedrijven, luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigfabrikanten binnen en buiten Europa. Het bedrijf heeft eigen, moderne werkplaatsen om kwalitatief hoogwaardig werk uit te voeren.

SPECTO kan bijna alle composiet- en composiet/metalen componenten  repareren die worden gebruikt op Business Jets en commerciële en militaire vliegtuigen en helikopters. De belangrijkste focus ligt daarbij op Radomes (“neus van het vliegtuig”) en Flight Controls (“stuur- en trimvlakken”), Nacelles (“behuizing van de motor”) en Rotor Blades. Daarnaast biedt SPECTO haar klanten ook de mogelijkheid om reparaties op locatie bij de klant uit te voeren. Daartoe worden zelf ontwikkelde mobiele shelters gebruikt om on-site reparatie en spuitwerk te verrichten. Als extra service bieden wij onze klanten aan om gebruik te maken van leen- en ruilonderdelen uit een eigen pool van vliegtuigonderdelen.

Inclusief onze vestiging SPECTO Services in Woensdrecht, werken wij momenteel met ongeveer 45 collega’s aan de toekomst van SPECTO.

De baan:

Voor onze vestiging in Lelystad is het jouw missie om bestaande klanten te helpen, leads op te volgen en vanuit die positie nieuwe klanten en opdrachten binnen te halen. Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het planmatig uitbouwen van de huidige markten en het op de kaart zetten van SPECTO. Vanuit je commerciële rol bezoek je ook op regelmatige basis klanten in binnen- en buitenland en ontwikkel je daarmee de relatie. Je signaleert trends en verzamelt markt- en concurrenteninformatie en vertaalt deze naar een verbeterde aanpak voor SPECTO. Binnen het Marketing & Sales team participeer je het in dagelijkse offerteproces, zorg je voor een tijdige reactie op inkomende reparatieverzoeken (RFQs). Je staat daarbij in direct contact met onze repair shops om het werk af te stemmen. Wij verwachten dat je verregaand zelfstandig kunt werken maar ook in teamverband meehelpt om onze gezamenlijke doelen te realiseren. Je rapporteert aan de Director Marketing & Sales.

Wat neem je mee?

 • Een enthousiaste, open houding – je wilt leren en samenwerken!
 • HBO-werk & denkniveau;
 • Ca. 5 jaar commerciële ervaring (luchtvaart is een pré);
 • Naast de Nederlandse taal heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (andere talen zijn een pré);
 • Een ondernemersmentaliteit;
 • Analytisch denken;
 • Kennis van Microsoft toepassingen zoals Word & Excel (Dynamics Navision is een pré);

Wat biedt SPECTO jou?

 • Een veelzijdige positie bij een toonaangevende en innovatieve organisatie met kwalitatief hoogwaardig reparatiewerk;
 • Een internationale uitdaging binnen een groeiend MKB-bedrijf in een dynamische branche;
 • Een grote verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en vrijheid van handelen;
 • Een ambitieuze en no-nonsense werkomgeving met korte lijnen, prettige collega’s en een mensgerichte en professionele cultuur;
 • De kennis en kunde én een hoog commitment van zeer ervaren medewerkers, die allen overtuigd zijn van de kracht van SPECTO;
 • Een marktconform pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease-auto;

Heb je interesse?

Wil je onderdeel worden van een winnend team en groeien in deze nieuwe baan, reageer dan snel en stuur je CV & motivatie (info@spectoaerospace.com) t.a.v. onze HR-Manager.Wil je voordat je solliciteert toch nog meer informatie? Kijk op www.spectoaerospace.com of neem telefonisch contact op met Maarten T.A. Peters op 0854-883677 of 06-57646706.